atelier fréderic louis - architectuur en fotografie


2015 / appartement boudewijn

Een gelijkvloers appartement in het Gentse. Een donkere woonkamer en een ingesloten patio aan de achterzijde. Een glazen deur, een opake dakkoepel en een raam aan straatzijde zijn de enige bron van daglicht in de leefruimtes. Een acuut tekort.

Er wordt drastisch ingegrepen: aanbouw wordt gesloopt en functies worden gespiegeld. Een nieuwe aanbouw wikkelt zich rond een luchtige, beglaasde patio. Ruimtebepalend.

locatie / Gent, België
programma / verbouwing gelijkvloers appartement
status / opgeleverd
in samenwerking met / Sarah De Pauw (interieurarchitect)


3/8

appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
/Users/fredericlouis/Dropbox/PROJECTEN/15004 boudewijn/15004 pla
/Users/fredericlouis/Dropbox/PROJECTEN/15004 boudewijn/15004 pla
/Users/fredericlouis/Dropbox/PROJECTEN/15004 boudewijn/15004 pla
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
/Users/fredericlouis/Dropbox/PROJECTEN/15004 boudewijn/15004 plannen/15004_bouwaanvraag/15004_bouwaanvraag_160919.dwg
appartement boudewijn