atelier fréderic louis - architectuur en fotografie


2015 - 2018 / appartement boudewijn

Oorspronkelijke toestand: een gelijkvloers appartement in het Gentse. Donkere leefruimtes geven een claustrofobisch gevoel. Een acuut tekort aan daglicht.

We grijpen drastisch in: we slopen de aanbouw, we spiegelen de functies. Een nieuwe aanbouw wikkelt zich rond een luchtige, beglaasde patio. Ruimtebepalend.

locatie / Gent, België
programma / verbouwing appartement
status / opgeleverd
in samenwerking met / Sarah De Pauw (interieurarchitect)
fotografie / Evenbeeld & Atelier Fréderic Louis


5/9

appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
Model
Model
/Users/fredericlouis/Dropbox/PROJECTEN/15004 boudewijn/15004 plannen/15004_bouwaanvraag/15004_bouwaanvraag_160919.dwg
/Users/fredericlouis/Dropbox/PROJECTEN/15004 boudewijn/15004 pla
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
appartement boudewijn
Model
appartement boudewijn
appartement boudewijn